NAČINI PLAČILA

Pri spletnem nakupu je možno plačati na naslednje načine:

• Plačilo po predračunu: po pošti ali na e-naslov, ki ste ga navedli v naročilu, prejmete predračun. Po plačilu predračuna sledi odprema pošiljke v roku 1- 4 delovne dni, za izdelke, ki jih ni na zalogi in izdelke po naročilu, je dobavni rok do 15 dni od prejetega naročila. V primeru prejetega večjega števila izdelkov po naročilu, si pridržujemo pravico do daljšega dobavnega roka.
V primeru, da ste izbrali plačilo po predračunu, lahko le-tega poravnate na: TRR: SI56 0400 0027 7347 191. Sklic je enak številki naročila!
Stroški dostave znašajo 3,79 €

• Plačilo po povzetju: Plačilo po povzetju vam omogoča, da izdelek plačate šele, ko vam ga dostavna služba (Pošta Slovenije) pripelje na dom. Plačilo je možno z gotovino. Dostavna služba za tovrstno storitev poleg dostave zaračunava tudi provizijo, ki ni zajeta na računu. Stroški dostave znašajo 4,32 €. Paket boste prevzeli in plačali na vaši najbližji poštni poslovalnici.

Plačilo s karticami: sprejemamo plačila s karticami Mastercard, Visa, American Express. V zadnjem koraku nakupa izberete plačilo s kartico tako, da kliknete na ikono s kartico. Odpre se novo okno, kjer vpišete številko kartice. Vpišete CVV/CVC kodo, izberete datum zapadlosti kartice ter potrdite. Običajno od vas zahteva banka še številko potrditve, ki jo prejmete na telefon.